Wijnvrienden,
De maandelijkse bijeenkomst is in deze keer, zoals bekend, buitenshuis. We gaan en bezoek brengen aan wijngaard 't Heekenbroek in Drempt. Het is een nog jonge wijngaard. Job en Neeltje Huisman verbouwen aan de rand van landgoed De Ulenpas sinds 2006 druiven.
Het bedrijf beslaat zo'n twee hectare. Daar worden meerdere rassen verbouwd, onder meer Solaris, Cabernet blanc, Pinotin en Cabertin. Ons staat een presentatie over de wijnbouw in Nederland te wachten, een rondleiding door het bedrijf en natuurlijk gaan we enkele wijnen proeven, met daarbij een klein hapje. We verzamelen om 14 uur bij de wijnboerderij 't Heekenbroek, Tellingstraat 7 6996 DZ in Drempt. Vanaf Zutphen is het een klein halfuurtje rijden.
Omdat we vooraf even laten weten met hoeveel personen we komen gaag opgeven bij Gerard per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoon (0314 381305 / 06 54764595). Liefst per omgaande maar in ieder geval voor dinsdag 4 mei graag laten weten of je meegaat.
Voor de gildeleden die in Zutphen/Warnsveld is het misschien goed vooraf even contact te hebben zodat middels carpoolen het milieu wat kan worden ontzien.
Bijgevoegd is een Google maps-kaartje met de locatie.