ericDe maandelijkse gildeavond van wijngilde Arnolt van Gelre wordt op vrijdag 2 februari anders dan anders. Ons gewaardeerd lid Sjef van Hoorn is bevriend met Eric Krijger, de eigenaar van de wijngaard De Vrije Vogel in Cadier en Keer, Zuid-Limburg.

We hebben Eric bereid gevonden om ons over zijn uit de hand gelopen hobby te vertellen: de geschiedenis van de wijngaard, het vallen en opstaan, de leermomenten, en uiteindelijk het succes van een zeer acceptabele wijn van eigen bodem.

 

Eric heeft een paar flessen van eigen makelij bij zich om ons middels een proeverij te laten delen in wat hij in de afgelopen jaren tot stand heeft gebracht.


We denken dat we een heel interessante avond kunnen verwachten, en we zien jullie dan ook graag verschijnen, vrijdag 2 februari om 20.00 in de gildekelder. We hebben in de plaatselijke huis-aan-huisbladen wat publiciteit gekregen voor deze avond, en we hebben ook niet-leden uitgenodigd om te komen kijken, luisteren en proeven. Alle voorwaarden zijn er voor een gezellige, leerzame en drukke avond.