
Gilde-barbecue met opvallende wijntjes en Prego!-ijs
Uitzicht op een wijngaardje, een eigengemaakt wijntje in het glas en een prima verzorgde barbecue: de seizoensafsluiting van het Gilde mag dit jaar weer geslaagd worden genoemd. Het weer zat in Hummelo mee, de eindemiddagszon verwarmde zo'n 25 gildeleden op het terras in Hummelo. Als afsluiting kwam het 'jongste' lid Sjef van Hoorn met ijskar om persoonlijk voor het toetje te zorgen. Naast het maken van zijn Prego-ijs werkt Sjef er hard aan om ook een uitstekend wijnmaker te worden. Als hem dat zo goed af gaat als met zijn ijs gaat hij zeker medailles winnen.
Meer foto's van Ruud Werner in het fotoalbum.
- Gegevens
- Geschreven door: Super User

Victor, wijngaard op Deventer rivierklei
De rivierklei langs de IJssel is een prima voedingsbodem voor wijn. Die conclusie konden de gildeleden wel voor hun rekening nemen na de proeverij die deel uitmaakte van de lezing die Luud Paulissen en Erik Moritz gaven. Vooral over de Johanniter kregen de Deventer wijnboeren enthousiaste reacties.
- Gegevens
- Geschreven door: Super User
Pagina 15 van 66